Házirend

AZ APARTMAN VITORLÁS HÁZIRENDJE

– A szobák elfoglalása 14:00 óra után, elhagyása legkésőbb 10:00 óra. Az apartmanok késői elhagyása esetén felárat számolunk fel, mely óránként: 2.000 Ft. Minden kedves vendégünktől a foglalás napján előleget kérünk melyet kérünk 72 órán belül számlánkra utalni. A foglaló a teljes szállásdíj 50%-a. A szállásdíj és az IFA maradék összegét minden esetben kérjük az érkezés napja előtt 72 órával átutalással/postai csekken kiegyenlíteni.

  • Szolgáltatásaink: ágynemű, zárt parkoló, ingyenes WI-FI és teljesen felszerelt apartman, egyéb ellátást a szállásdíj nem tartalmaz.

– Az ingatlan területén CSAK azok a személyek tartózkodhatnak akik szállásdíjat is fizetnek. Amennyiben látogatót szeretnének fogadni kérjük jelezzék előre. Minden be nem jelentett személy után szállásdíjat számolunk fel.

– Kérjük, hogy mindannyiunk biztonsága érdekében a házból való távozáskor és akkor is ha csak a kertben vannak, zárják a szobák ajtaját a ház kiskapuját pedig mindig tartsák zárva.

– a kaució fizetése mindenki számára kötelező (szobánként 10.000 Ft) mert ha elhagyják a kulcsot, távirányítót vagy kár keletkezik az ingatlanban akkor ennek összegét a kaucióból vonjuk le.

a házban szelektív hulladékgyűjtés van ezért kérjük Önöket, hogy Önök is különítsék el a papírt, üveget és műanyagot. A papírt és műanyagot a kertben található kék kukába tehetik laposra taposva, a kartonokat szétszedve, az üveget a mellette található műanyag ládába kérjük szépen.  A szobai szemetesbe már csak az kerülhet ami a kék kukába nem való. Élelmiszert semmilyen körülmények között zacskó nélkül a kukába dobni TILOS! Zacskókat a konyhában találnak.

– A kerti grillező használata vendégeink számára ingyenes. Kérjük Önöket, ne hagyják a grillezőt felügyelet nélkül. TILOS a kertbe üveg/porcelán edény használata! Kérjük, hogy a későbbi balesetek megelőzése érdekében csak műanyagokat használjanak. Kérünk mindenkit, hogy a grillezőt használat után takarítsák ki és a kertben is ügyeljenek a rendre és tisztaságra. Az ehhez szükséges eszközöket szivesen rendelkezésükre bocsájtjuk (lapát, kefe, tisztítószer). A grillező utólagos takarításáért 3.000 Ft takarítási díjat számolunk fel. Továbbá kérjük kedves vendégeinket, hogy a kertben lévő növények védelme miatt labdajátékot NE A KERTBEN hanem a strandon játsszanak.

– A locsolórendszer és a kerti csap sem tusolás céljából lett felszerelve. Megértésüket köszönjük.

– A dohányzás csak a kijelölt helyen (kert) engedélyezett, a teraszon NEM.

– Kérjük, hogy távozáskor mindig kapcsolják le a világítást az apartman minden helyiségében és kapcsolják ki a klímaberendezést is amikor nem tartózkodnak otthon. Köszönjük!

– Ha tiszteletben tartják mások nyugalmát , Önök is biztosan jól tudnak majd pihenni. Ha mulatni szeretnének a város tele van jobbnál-jobb szórakozóhelyekkel. Kérjük vegyék figyelembe, hogy a környéken lakó vendégek nagy része pihenni érkezik városunkba, ezért kérjük Önöket is, hogy a házban és környéken vegyék figyelembe a csendrendeletet, mely a délutáni sziesztára (12:00-15:00-ig) és az este 22:00 óra utáni csend betartására vonatkozik. Éjszakai hazatéréskor kérjük, hogy ne hangoskodjanak sem az utcában, sem a teraszon, kertben de az egész vendégház területén sem hiszen ezzel az itt lakó vendégeket és a szomszédokat is zavarják.

Megértésüket köszönjük!

Köszönjük, hogy nálunk tölti pihenését. Kívánunk mindenkinek kellemes időtöltést és kikapcsolódást!

Balatonfüred